Tilbygning udføres med stor ekspertise

Går I og drømmer om at få mere plads i boligen i form af en tilbygning til huset? Jeg har stor ekspertise i at udføre tilbygninger, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov. Jeg arbejder hovedsageligt i områderne omkring Kolding, Vejle og Fredericia.

​Lad mig stå for din tilbygning

I stedet for at flytte, kan en tilbygning på jeres nuværende hus være en rigtig god løsning, hvis huset er blevet for lille, eller hvis I pludselig får behov for en anden rumdeling i boligen. Det kan for eksempel være, at I skal bruge et ekstra børneværelse, eller I gerne vil udleve drømmen om en hyggelig udestue.

Uanset om det er en udestue, en terrasse eller noget helt tredje, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er jeg det oplagte valg til at udføre jeres nye tilbygning.

Mulighederne er uendelige, og jeg kan få jeres gode ideer gjort til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig med en beskrivelse af jeres drømme og forventninger til jeres nye tilbygning, så leverer jeg et uforpligtende tilbud på projektet. Ring til mig på telefon 40 10 96 69 eller skriv til min e-mail anders@snoghojmurerforretning.dk​  for at høre mere.

Mangler du plads i boligen.
​Kontakt os, og få et uforpligtet tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMA

Snoghøj Murerforretning ApS

CVR: 40252886

VI SIKRER GARANTI