Vandskuring giver din bolig et nyt udseende

Trænger din facade til en opfriskning, eller ønsker du et nyt udseende til din bolig, så tilbyder jeg hos Snoghøj Murerforretning en professionel og kvalitetsbevidst vandskuring af vægge i alle typer boliger i Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Jeg vandskurer både:

tjek-ikon​  Villaer​

tjek-ikon​  Landejendomme​

tjek-ikon  Institutioner​

tjek-ikon  Boligkomplekser

​Få en ny og glat overflade med vandskuring

En vandskuring af facaden kan være den rette løsning, såfremt fugerne i murværket er slidte, og mørtlen er begyndt at falde af i flager. Er facaden slidt, kan det være skadeligt for boligen og de indendørs konstruktioner, da vand og fugt kan trænge igennem. Med en vandskuring sørger jeg for at højtryksrense eller sandblæse murværket med en efterfølgende grunder, inden jeg går i gang med vandskuringen af væggene.

​Med vandskuring får facaden en helt ny, glat og sund overflade, der beskytter og holder i mange år frem. Jeg kan vandskure i en bred palet af farver, så du får lige præcis den facade, der matcher dine ønsker og din bolig. En vandskuring med farve er desuden en bedre og mere holdbar løsning end maling af facaden, da murværket på denne måde får lov til at ånde, hvilket igen skaber et bedre miljø for de indendørs vægge.

​Vil du spare penge på din varmeregning?

Når jeg udfører vandskuring af facaden, kan jeg i samme forbindelse også tilbyde en isolering af ydermuren, hvilket kan minimere varmeregningen og forbedre klimaet indendørs. ​

Jeg besigtiger gerne din facade og giver min professionelle vurdering af den. Således kan vi sammen finde den helt rigtige løsning.

Få en pris på vandskuring af hus

​Kontakt mig på telefon 40 10 96 69 eller e-mail anders@snoghojmurerforretning.dk​, hvis du ønsker, at jeg skal komme forbi til en uforpligtende samtale og vurdering af din opgave. Herefter kan jeg udarbejde et godt tilbud til dig. 

Kunne du tænke dig at indhente en overslagspris på vandskuring af væggene i huset, er du også velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.

Kontakt os, og få et uforpligtet tilbud​på din næste renovering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMA

Snoghøj Murerforretning ApS

CVR: 40252886

VI SIKRER GARANTI